Nyhedsbrev Januar 2022

Den gode historie:

Hermed ønskes alle medlemmer af Lunde Skytteforening et GODT NYTÅR. Vi håber at alle er kommet godt igennem julen og nytåret.

Året 2021 var et rigtigt godt år for foreningen, men lad os sammen gøre 2022 det endnu bedre.

I øjeblikket spøger Covid-19 igen. Men indtil videre er der ingen restriktioner, som hindrer os i at holde skydebanen åben. Hverken ude eller inde. Dog skal der bruges mundbind/visir når man går/står i klublokalet. Ved skydning, er man naturligvis fritaget for brug af mundbind.

Ellers er vintermåneder ”lidt stille”, da vi her ikke deltager i ret mange stævner mv., men så er der til gengæld tid til træning. Og selv en december med både julekalendere og Covid-19 har vi haft mange til træning. Fortsæt med det!

Sidste nyt:

Der er generalforsamling d. 27/1 kl. 19:30. Alle er velkomne.

Kontingent-opkrævning udsendes i slutningen af januar. Den sendes via mail, så hold venligst øje med indbakke og Spamfilter (her havner desværre en del)

Den længe omtalte nye lås på døren til pistolbanen er endnu ikke kommet, derfor er der opsat et ”opråb” hvor vi pænt beder alle om at opføre sig ordentligt. Det er bare lidt irriterende at vi skal til at gøre det.

I løbet af januar skal vi have de sidste holdskydninger gjort færdig. Så har du skudt i de 2 foregående må du meget gerne komme og få skudt den sidste også.

Det næste store arrangement vi kigger frem imod, at vores PISTOLTERRÆN – stævne. Vi håber at så mange af jer som muligt kan finde tid og lyst til både at hjælpe til at skyde. Datoen er 9/4. hvis man allerede nu ved, at man kan hjælpe eller vil skyde, så giv besked til Jesper. Nye skytter vil blive hjulpet igennem skydningen, så hold jer endelig ikke tilbage. Forhånd tak.

 Datoer:

271                 Generalforsamling

9/4                 Lunde Pistolterræn (sæt allerede nu kryds i kalenderen)

Uge 26           Landsstævne. Hjælpere søges

Henvendelse vedr. dette nyhedsbrev til lundeskytteforening@sydfynsmail.dk eller til formand Jesper Christensen Tlf. 20629126.

Share