Nyhedsbrev november 2021

 

November 2021

Nyhedsbrev for Lunde Skytteforening nr. 2

 Den gode historie:

Siden sidste nyhedsbrev har der været fart på i foreningen. Der er blevet skudt en masse skud og en del af dem var ved diverse DM ‘er. Og foreningen kom ikke tomhændet hjem fra stævnerne. Således fik vi 4 danske mestre og i alt 10 medaljer. Individuelt var Rene´ Andreasen på Tjenestepistol med 2 x DM den helt store vinder. Men også Morten Gottwald fik en DM-medalje i finpistol kl. 2. Sidste DM gik til vores hold på grov pistol (9mm).

Og der er blevet skudt Lunde MINI terræn – endnu en succes. Tak herfra til hjælpere og skytter på dagen.

Udover stor stævne deltagelse, har vi også haft en del ”åbent hus arrangementer”. Bl.a. en lørdag, hvor kun piger og damer havde adgang. I alt på de forskellige dage med ”åbent hus”, har vi haft omkring 75 gæster forbi vores forening. Og i bestyrelsen håber vi at det kan give 10 nye medlemmer. Og gerne flere.

Vi har stor tilslutning på træningsdage, så forsæt endelig med det. Vi skal i løbet af vinteren skyde noget holdskydning på hjemmebane, hvor alle kan være med.

Sidste nyt:

Inden længe skulle der gerne komme en ny lås på døren til pistolbanen. Det ser vi frem til, da der desværre er nogle som kommer og skyder, men ikke får det noteret. Ligesom vi kan konstatere, at fredag og lørdag stadig bliver brugt, selv om de skulle være skydefri. Derudover halter det lidt med rengøring. Den nye lås kræver adgangsbrik.

Tjenestepistol er kommet godt i gang med sine træninger, dog er det tidlige mørke en udfordring. Men der kan stadig være flere med til tjenestepistol – og skulle du have interesse så tag fat i Leo.

Sidste nyhed for denne gang må være, at vi har fået tilskud fra DGI/DIF-puljerne. Her har vi søgt om nyt stålmål, så vi fremover har 2 stk. Og vi har også søgt om nyt belysning til grovpistolbanen. Begge dele er bevilliget og vi arbejder på at få sat lyset op. Det bliver opsat på master, så lyset kommer mere ”oppe fra og ned”. Det skulle gerne give meget bedre træningsmuligheder for bl.a. tjenestepistol.

HUSK VÅBENKONTROL

 Datoer:

26/11            Julefrokost for alle foreningens medlemmer
22/12            Sidste skydning for i år. Selvtræning er tilladt på hverdage
2/1                Første skydning i 2022
271                Generalforsamling
9/4                Lunde Pistolterræn (sæt allerede nu kryds i kalenderen)
Uge 26           Landsstævne. Hjælpere søges

Henvendelse vedr. dette nyhedsbrev til lundeskytteforening@sydfynsmail.dk eller til formand Jesper Christensen Tlf. 20629126.

Share